top of page

ZeroDrag Lab er europæisk forhandler på WattShop-produkter!

ZeroDrag Lab er glade for at være den eneste forhandler af WattShops produkter indenfor EU. Ved at købe gennem ZeroDrag Lab kan du derfor spare tolden.Engelske WattShop har i mange år været blandt de mest anerkendte producenter af aerodynamiske komponenter og optimering til cykelryttere. Men siden Brexit trådte i kraft den 1. januar har alle europæere været ramt af ekstraudgifter til importtold.


De udgifter kan man nu spare ved at købe WattShops produkter gennem ZeroDrag Lab, der som de første er blevet certificeret forhandler af WattShop-produkter.


"Vores produkter er af meget høj kvalitet og derfor lader vi ikke hvem-som-helst sælge dem. Frederik og Martin deler vores mind-set og har store kompetencer, så vi er meget glade for at de nu er den første EU-forhandler af vores produkter," siger Dan Bigham, en af grundlæggerne bag WattShop.


Bigham ser muligheder i samarbejdet med ZeroDrag Lab.

"Det bliver billigere for både danskere og andre EU-borgere at købe og benytte sig af WattShop-produkter. Samtidigt kan vi også henvise mange af de tyskere, danskere og nordmænd, der gerne vil til England for at blive testet til at kunne besøge vores danske samarbejdspartner. ZeroDrag Lab står inde for høj kvalitet og vi er ikke et sekund i tvivl om, at de er blandt de bedste på markedet - både i Danmark og i hele Europa," siger han.


I første omgang har ZeroDrag Lab kun udvalgte produkter på lager - men alt kan skaffes hjem ved henvendelse.

153 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page