top of page

ZeroDrag Lab er Danmarks mest specialiserede inden for aerodynamik og optimering

Opdateret: 19. apr. 2021

To af landets bedste enkeltstartsryttere er gået sammen om at lancere ZeroDrag Lab. Her vil vi både tilbyde test og optimering af dit udstyr og sælge specialprodukter, der kan hjælpe dig med at blive den hurtigst mulige udgave af dig selv!Skaberne bag ZeroDrag Lab er to velkendte ansigter i den danske elite. Martin Toft Madsen (BHS - PL Beton Bornholm) og Frederik Muff (ColoQuick Cycling) er gået sammen om at skabe Danmarks mest specialiserede tilbud til den kræsne cykelryttere.


Hos ZeroDrag Lab kommer man til at kunne købe optimering og specialisering, der gør en hurtigere - og dermed få adgang til mange af de tricks og hacks, der gennem tiden har indløst både DM-titler, VM-deltagelse og et hav af enkeltstarter, hvor snitfarten har været over de magiske 50 km/t.


"Frederik og jeg havde et år som holdkammerater i 2020 og der fandt vi ud af, at vi på mange måder har samme mind-set. Vi går op i de små detaljer og vi forsøger at optimere på alt det udstyr, vi har til rådighed. Vi har skabt ZeroDrag Lab sammen for at invitere andre interesserede ind i den verden og for at vise, hvor meget aerodynamik betyder, når man vil køre stærkt på cyklen," siger Martin Toft Madsen om projektet.


Idéen til projektet opstod allerede i december 2020 og siden da har de to skabere arbejdet sammen om at lave benarbejdet til det nye koncept.


"Vi er ikke en bike-fit-virksomhed og det er vigtigt for folk at vide, at vi på ingen måder har de samme kompetencer til at få folk til at præstere allerbedst fysiologisk på cyklen. Men vi har masser af testerfaring og kan derfor hjælpe med mange af de andre aspekter, som er essentielle for at køre stærkt. Vi kan rådgive om alle udstyrsvalg og finde mange af de optimeringer, som er nødvendige, hvis man vil udnytte sit fulde potentiale," siger Frederik Muff.
120 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page